BAR Engineering Motortuning​

BAR-Engineering har en tuningsafdeling, hvor vi beskæftiger os med opbygning / tuning af både GM og JRM-motorer.

Vi byggede og servicerede motorer til Tony Rickardsson i hans forrygende og succesrige sæson 2005, hvor han vandt seks Grand Prix-sejre af ni mulige og det samlede individuelle VM i helt suveræn stil.

Vi var kraftigt involveret som Tuner og rådgiver på Chris Harris` vej til succes i 2007 med bl.a. 3. plads i Polske Wroclaw og Grand Prix-vinder i Cardiff.

​Vi har også været stærkt involveret i Antonio Lindbäcks karriere og fine resultater. Bl.a. 2 x Grand Prix kvalifikation og flere Grand Prix podium placeringer.

Tuning af speedwaymotorer er et meget vidt begreb. Hvad skal man gå efter? Er det hestekræfter? Skal det være lang- eller kortslaget? Store eller små svinghjul? Omdrejninger? Omdrejningsmoment? Økonomi?

Disse er nogle spørgsmål, som mange kørere står med, men man behøver ikke stå alene!

BAR-Engineering arbejder ud fra den overbevisning, at godt samarbejde og tillid mellem den individuelle kører og hans tuner er vejen til succes. Speedway er en meget speciel sport, hvor det ikke nødvendigvis kun drejer sig om at have flest hestekræfter, men derimod en motor, der passer til den enkelte kører og dennes kørestil, samt de forskellige baners beskaffenhed.

BAR-Engineering sælger og servicerer mange motorer, både for kørere på absolut højeste niveau, men også for kørere på nybegynderstadiet. Det er vores målsætning, hvert år at have et rimeligt antal kørere, så servicetiderne ikke bliver for lange, og for at sikre, at vort arbejde altid er af allerhøjeste kvalitet.

For at opnå denne målsætning har BAR-Engineering kun personale ansat med stor erfaring og ekspertise inden for motor- og maskinarbejderfaget.​